Sărbătoarea Borșului de Pește din Delta Dunării Crișan, în siguranță

0
203
Jandarmii asigură măsuri de ordine publică. FOTO IJJ Tulcea

La sfârșitul acestei săptămâni, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Tulcea vor asigura măsurile de ordine publică pe timpul evenimentului Sărbătoarea Borșului de Pește din Delta Dunării Crișan, ediția a II-a, pentru a avea grijă ca toți participanții să fie în siguranță.

Astfel, astăzi, începând din dimineața de 10 septembrie, ora 9.30 și până în data de 11 septembrie,  jandarmii vor fi prezenți în zona de desfășurare a manifestării,  în comuna Crișan, unde se vor valorifica tradițiile gastronomice și culturale ale Deltei Dunării.

Evenimentul se va desfășura pe Strada Principală, pe o scenă special amenajată, cu respectarea tuturor măsurilor de siguranță.

Pentru ca manifestarea să se desfășoare în siguranță și pentru a preveni evenimente care ar putea duce la tulburarea ordinii și siguranței publice, Jandarmeria Tulcea recomandă participanților:

  • să respecte regulile stabilite de organizatori și forțele de ordine
  • să nu participe în stare de ebrietate
  • să nu se implice în conflicte
  • să supravegheze cu atenție copiii
  • să fie atenți la bunurile personale
  • să respecte măsurile individuale de protecție stabilite în contextul stării de alertă 

Vă reamintim că puteți sesiza orice incident sau problemă jandarmilor aflați în teren sau prin apel la Serviciul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.