Scandal izbucnit în Oltina între membrii a două familii

0
1008
FOTO Poliția Română (Imagine cu rol ilustrativ)

Polițiștii au fost nevoiți să intervină în seara de 22 august în jurul orei 22.00 la un scandal izbucnit între mai multe persoane în centrul localității Oltina. Unul dintre combatanți a fost preluat de o ambulanță iar oamenii legii au deschis un dosar de cercetare penală pentru a stabili exact ceea ce s-a întâmplat.

Polițiști din cadrul Secției 8 Rurală Băneasa sunt cei care au răspuns la apelul 112, în sesizare fiind vorba de un scandal izbucnit în fața unei societăți comerciale din localitatea Oltina.

Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat persoanele în cauză, fiind vorba despre 2 grupuri de persoane, între care s-a iscat un conflict spontan, în urma căruia un bărbat, de 37 de ani, a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind preluat de un echipaj de ambulanță.

Se pare că membrii unei familii se aflau la o masă a unei terase din Oltina, moment în care ceilalți au apărut cu un ATV pe care îl ambalau pe stradă, producând un zgomot puternic. Din această cauză, cele două grupuri și-au adresat întâi cuvinte jignitoare, apoi s-au luat la bătaie.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.