Soțul Ramonei Mănescu l-a amenințat pe agresorul fiului său, patronul de la Asado

0
4120
Coroana de flori pe care patronul de la Asado o găsea, în 2016, pe treptele localului, din partea clanului Săceanu / sursa foto: Telegraf

Soțul Ramonei Mănescu este cercetat într-un dosar penal instrumentat de IPJ Constanța, după ce a fost implicat într-un scandal. Acesta a venit la Constanța pentru a-și face dreptate, după ce fiul său a fost agresat de patronul restaurantului Asado, totul pornind de la un loc de parcare.

Evenimentul inițial a avut loc la începutul lunii august când, fiul fostului ministru al Afacerilor Externe, Ramona Mănescu a fost agresat de doi indivizi. Polițiștii care au răspuns la apelul 112 l-au găsit în zona blocurilor Spectrum din municipiul Constanța pe tânărul în vârstă de 21 de ani, agresat. Ulterior au fost identificați și doi dintre agresori. Este vorba de patronul localului Asado din Constanţa, Gabriel Anghel (53 de ani) şi un bodyguard al acestuia. În acest dosar, procurorii au decis că se impune măsura controlului judiciar pentru agresori.

În seara zilei de 22 august, soțul Ramonei Mănescu, fostul primar al Sectorului 6 al Capitalei, Rareș Mănescu a venit la Constanța, unde s-a întâlnit cu agresorul fiului său în parcarea subterană a unui imobil. Discuția a degenerat, fiind nevoie iar de intervenția poliției.

La data de 22 august, în jurul orei 20.30, polițiști din cadrul Secției 1 au fost sesizați de către un bărbat, de 53 de ani, cu privire la faptul că un bărbat de 51 de ani l-ar fi amenințat cu violență și i-ar fi provocat distrugeri la o camera video de supraveghere, aflată în parcarea subterană a unui bloc din municipiul Constanța.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare și distrugere“, au precizat reprezentanții IPJ Constanța

Citește și:

L.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.