Scenariu: Evenimentele private din întreaga țară ar putea fi interzise, fără nicio excepție

0
444

Comitetul Național pentru Situații de Urgență se va întruni, joi, 21 octombrie a.c., cu privire la restricțiile care se vor impune în contextul crizei COVID-19. Astfel, vor fi analizate mai multe propuneri, pentru a reduce numărul mare de infectări cu coronavirus.

Surse politice au declarat pentru Digi24.ro că una dintre propuneri ar fi carantina în fiecare noapte, de la ora 21.00, cu excepția persoanelor vaccinate anti-Covid sau trecute prin boală. O altă propunere ar fi ca accesul în instituțiile publice să se facă doar cu certificat verde.

Totodată o propunere ar fi ca de luni, 25 octombrie a.c., toate evenimentele private din întreaga țară să fie interzise, fără nicio excepție. Totodată, masca ar urma să fie obligatorie peste tot.

Va fi restricționată circulația noaptea, excepție făcând ce vaccinați și cei care, cu legitimație de serviciu, au o treabă legitimă de rezolvat. În timpul zilei, la majoritatea activităților, accesul va fi permis numai cu certificatul verde, iar cei nevaccinați, din păcate, vor avea o sumedenie de restricții”, a declarat Iohannis.

L.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.