Schimbare pe ultima sută de metri la PLUS Tulcea: Ștefan Bicov a renunțat la Prefectură și este înlocuit cu Marcel Ivanov

0
1046
Marcel Ivanov, prefectul desemnat de PLUS Tulcea. FOTO PLUS Tulcea

Cu doar câteva zile înainte de a prelua funcția de prefect al județului Tulcea, Ștefan Bicov, candidatul PLUS desemnat de către Biroul Central, a anunțat că se retrage. Drept urmare, locul său va fi luat de contracandidatul său din partid, Marcel Ivanov.

PLUS Tulcea a anunțat în cursul zilei de 2 martie, cu doar trei zile înainte de preluarea funcției că nominalizarea pentru funcția de prefect al județului este Marcel Ivanov, numirea acestuia urmând a fi oficializată de către Guvernul României. Decizia vine în urma renunțării lui Ștefan Bicov, din motive personale, la nominalizarea primită pentru a ocupa această funcție.

„Reamintim faptul că ambii candidați au fost câștigătorii competiției interne a PLUS Tulcea pentru desemnarea noului prefect. În urma votului membrilor PLUS și a punctajului obținut din partea unei comisii de evaluare, Marcel Ivanov și Ștefan Bicov s-au clasat pe primele două locuri, numele lor fiind trimise către Biroul Național al PLUS pentru decizia finală“ au transmis reprezentanții PLUS Tulcea.

Marcel Ivanov, propunerea PLUS Tulcea pentru funcția de prefect al județului

Nominalizarea PLUS Tulcea pentru funcția de prefect al județului este Marcel Ivanov, numirea acestuia urmând a fi oficializată de către Guvernul României. Decizia vine în urma renunțării lui Ștefan Bicov, din motive personale, la nominalizarea primită pentru a ocupa această funcție.

Reamintim faptul că ambii candidați au fost câștigătorii competiției interne a PLUS Tulcea pentru desemnarea noului prefect. În urma votului membrilor PLUS și a punctajului obținut din partea unei comisii de evaluare, Marcel Ivanov și Ștefan Bicov s-au clasat pe primele două locuri, numele lor fiind trimise către Biroul Național al PLUS pentru decizia finală.

În legătură cu decizia de renunțare, Ștefan Bicov a precizat:

„Decizia mea are la bază motive personale. Voi fi în continuare alături de colegii mei din PLUS, la fel cum am fost și până acum. Sunt sigur că Marcel va fi un bun prefect, iar PLUS Tulcea va demonstra că are resursă umană pregătită să facă revoluția bunei guvernări“.

Marcel Ivanov este consilier local al Comunei Somova. A absolvit Institutul de Marină „Mircea cel Bătrân“, dar este și licențiat în informatică. Acesta a fost cadru militar, comandant de navă, scafandru de bord, Marcel Ivanov și a participat la numeroase misiuni militare și civile, în situații de urgență sau critice.

„Am intrat de la bun început în competiția internă pentru desemnarea candidaților la funcția de prefect cu dorința de a schimba în bine administrația locală. Pentru asta am candidat la alegerile locale și pentru asta am intrat în politică. Indiferent care ar fi fost funcția ocupată în Prefectura Tulcea sau în alta parte, principiile, obiectivele și dorința de muncă ar fi fost aceleași. Așa am fost învățat prin natura formării profesionale pe care am avut-o. Sunt conștient că de acum, în funcția de prefect, responsabilitatea va fi și mai mare. Însă niciodată nu m-am dat la o parte atunci când a fost dificil“, a declarat Marcel Ivanov.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.