Se cere supraetajarea a două imobile din Mamaia. Cine este investitorul

0
1011
Imobile construite de Euro Vial

Societatea controlată de către fostul consilier local liberal Virgil Lixandru și Laurenţiu Mugurel Manta intenţionează să modifice regimul de înălţime pentru două imoble din Mamaia.

În cursul anului trecut, societatea Euro Vial Residence SRL a solicitat de la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa acord de mediu pentru proiectul privind supraetajarea unui bloc construit în Mamaia, în zona Dolce Vita la numărul 341 K.

În urmă cu câteva zile, Primăria municipiului Constanța a emis două Certificate de Urbanism pentru societatea Euro Vial Residence SRL, prin Voicilă Nelu,  privind modificarea proiectului prin supraetajarea imobilelor. Inițial proiectul prevedea un regim de înălțime de 2S+P+5 etaje.

Prin Certificatele de Urbanism administraţia locală a admis solicitarea:„Modificare proiect autorizat ”Construire ansamblu turistic Corp A- 2S+P+5 etaje și Corp B- 2S+P+5 etaje, Corp C-parter, Corp D 2S+P, împrejmuire teren și organizare de șantier prin reconfigurarea structurală și supraetajarea cu încă un nivel, o singură dată, în suprafață de maxim 20%”.

În plus, unul din certificate se referă şi la modificarea proiectului, în sensul în care beneficiarii vor să schimbe destinația, din ansamblu turistic, în locuințe colective pentru Corp A și Corp B 2S+P+5 etaje și păstrarea funcțiunilor de tip Apart-Hotel la etajul al 6-lea Corp A și Corp B.

Fostul consilier local Ion Virgil Lixandru mai controlează și societatea Agertrans SRL şi este implicat în mai multe proiecte imobiliare.

Loredana MIHAI

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.