Blocul de 9 etaje din Mamaia Nord al familiei Stavrositu, în consultare publică la APM Constanța

0
2270

Agenția pentru Protecția Mediului din Constanța anunţa în luna august 2020 asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Construire imobil P+9 etaje locuințe colective, împrejmuire teren și organizare de șantier”, amplasat în orașul Năvodari, bulevardul Mamaia Nord, FN. Cel care vrea să realizeze această investiție este Iancu Stavrositu, soţul fostei deputate PDL Maria Stavrositu, prin firma Agertrans SRL.

Acum reprezentanții de mediu au precizat că nu este necesară efectuarea evaluarii impactului asupra mediului în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul menționat anterior. Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Constanța în strada Unirii nr. 23, în zilele de luni – joi, între orele 8-16.30, vineri, intre orele 8-14, precum şi la următoarea adresă de internet http:\\apmct.anpm.ro. Comentariile, observaţiile și propunerile publicului interesat se pot înainta până la data de 19.11.2020

De precizat că familia Stavrositu are planuri imobiliare şi în municipiul Constaţa, pe ordinea de zi a şedinţei din 31 august figurând şi următorul proiect: “privind aprobarea Planului urbanistic zonal pentru zona delimitată de bd. Tomis, bd. Mamaia, str. General Manu și limite cadastrale – incinta RAJA, inițiatori Stavrositu Maria, Stavrositu Iancu Adrian și Cușu Iancu”.

Totodată, menționăm că firma Agertrans SRL a fost înființată în 1998 și este controlată de Ion Virgil Lixandru, fost consilier local. Acesta are la rândul său mai multe investiții imobiliare în derulare în Constanța și Mamaia.

Mihaela GIUGLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.