Se construieşte încă un bloc în Năvodari

0
1121
Zona Mamaia Sat

Doi investitori își propun să construiască un bloc de patru etaja în Mamaia Sat, oraș Năvodari, iar Agenția pentru Protecția Mediului (APM) Constanța a decis că acest proiect nu se supune evaluării asupra mediului, cu alte cuvinte, o altă construcție va lua naștere în stațiunea deja sufocată de betoane.

Ca urmare a solicitării de emitere a acordului de mediu adresate de  către Postolache Ionel-Neculai și Postolache Oana-Lidia, APM Constanța decide, după consultările desfăşurate în cadrul şedinţei Comisiei de analiză tehnică din data de 03 martie a.c., că proiectul: ”Construire imobil locuințe S+P+4 etaje cu spații parcare la subsol și împrejmuire teren, propus a fi amplasat în orașul Năvodari, zona Mamaia  Sat, str. M1, FN, CF 118581,  nu se supune evaluării impactului asupra mediului.

Se propune construirea unui imobil S+P+4E pe terenul cu nr. cadastral 118581. Noul imobil va avea funcțiunea de locuințe. Conform proiectului, se vor amenaja câte patru unități locative pe nivel al etajului curent și trei unități locative la nivelul parterului, însumând un total de 19 unități locative. În incinta proprietății se vor asigura în total 12 locuri de parcare, dintre care 8 locuri de parcare amenajate la nivelul subsolului și patru locuri  amenajate la nivelul solului.

Cei doi investitori nu se află la prima investiție imobiliară, tot în orașul Năvodari au mai construit, în anul 2017, trei blocuri cu regim de înălțime de șapte etaje.

Loredana MIHAI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.