Studenți, absolvenți și angajați din turism vor fi instruiți de Primărie să devină mentori

0
260

Primăria Constanța achiziționează serviciul de instruire Curs de mentorat la nivel local, în format e-training. Firma câștigătoare va forma 32 de persoane: studenți, absolvenți de facultate și administratori sau personal al întreprinderilor mici și mijlocii din turism.

 În cadrul proiectului „CERTOUR II: For a better SME Management“, finanțat cu fonduri europene, prin Programul Operațional Comun Bazinul Mării Negre 2014 – 2020, Primăria trebuie să instruiască 32 de persoane să devină mentori, până pe 30 mai a.c. Obiectivul proiectului este tocmai îmbunătățirea managementului și a competențelor personalului din întreprinderile mici și mijlocii din turism, pentru durabilitatea acestora.

Municipalitatea caută o firmă care să susțină cursul de Mentoral la nivel local, în format e-training. Aceasta va trebui să recruteze cele 32 de persoane ce vor fi formate, dintre studenți la specialitatea tehnică / economică / turism, absolvenți de facultate cu aceeași specialitate sau administratori și personal al I.M.M.-urilor din turism.

Cursul se va realiza on-line, în grupe de câte patru persoane și va avea ca durată un număr total de 24 de ore/cursant, firma urmând să stabilească singura structura acestuia.

Firmele care vor să depună ofertă pentru a susține acest curs trebuie să aibă un expert cu studii superioare, certificat de formator autorizat și certificat de atestare competențe lingvistice (engleză). În plus, acesta trebuie să dețină experiență similară, adică să fi participat la realizarea a cel puțin unui contract ce viza întocmirea de planuri de afaceri, hartă strategică, studii de caz pentru îmbunătățirea performanței în managementul întreprinderii etc.

Termenul-limită pentru depunerea ofertelor este 23 martie a.c., ora 11.00, iar valoarea estimată a acestui contract de formare mentori este de 43.825 de lei, fără T.V.A.

Valentin ISPAS

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.