Se fac din nou angajări fără concurs la Spitalul Județean Constanța. Zeci de posturi disponibile

10
17113
Unitatea Primire Urgențe a Spitalului Județean Constanța. FOTO Cătălin SCHIPOR

Cea mai mare unitate sanitară din Dobrogea face angajări fără concurs, în contextul instituirii stării de alertă pe teritoriul României. Sunt disponibile zeci de posturi, iar acestea se pot ocupa fără concurs. Spitalul Clinic Județean de Urgență “Sf. Apostol Andrei” din Constanța are nevoie urgentă de asistenți medicali (15 posturi), infirmiere (9 posturi), brancardieri (4 posturi) și registrator medical (4 posturi).

Conditiile specifice de depunere dosarelor pentru asistenți medicali sunt diplomă de școală sanitară postliceală sau diplomă de Iicență în specialitatea postului și vechime în funcția de asistent medical cel puțin 6 luni sau contract de voluntariat pe o perioadă de cel putin 6 luni. Pentru cei care vor să își depună dosarele pentru posturile de registrator medical au nevoie de diplomă de studii medii și un curs pentru calculator, iar pentru posturile de infirmiere și brancardieri se cere doar diplomă de școală generală.

Asistenții medicali generaliști vor susține proba interviu în data de 3 decembrie, ora 09.00. Proba interviu pentru infirmiere, brancardieri și registrator medical este programată în data de 4 decembrie, ora 09.00. Rezultatul selecției va fi anunțat pe 7 decembrie. Angajarea pe post se va face la finalizarea selecției, contractul fiind pe cel mult 30 de zile de la data încetării stării de alertă.

Mai multe detalii puteți vedea AICI

Mihaela GIUGLEA

10 COMENTARII

  1. Bună ziua.Aş dori să ştiu dacă m-ai aveți posturi disponibile ptr infirmieră.Momentan urmez cursu de infirmieră .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.