Undă verde pentru construirea unui imobil de cinci etaje pe bulevardul Mamaia: inițial, în proiect figura un bloc de șase etaje

0
3050

În trecut, investitorii constănțeni și nu numai, cei care doreau să își dezvolte afacerile în municipiul Constanța, primeau undă verde din partea primăriei pentru blocuri cu peste șase etaje- şapte etaje; între timp, unii dintre ei au început să renunţe la goana după înălţime.

Un astfel de exemplu întâlnim în cazul investiției demarate de societatea Macro Chim SRL care intenționa să construiască un imobil de 6 etaje, cu funcțiunea de vilă turistică. Între timp, s-a ajuns la varianta unei construcţii cu 5 etaje.

Primăria municipiului Constanța a emis vineri, 27 noiembrie a.c., un certificat de urbanism cu numărul 3294, ce presupune construirea unui imobil, în regim de înălțime S+P+4-5 etaje pe bulevardul Mamaia, numărul 425. Investitorul este Marco Chim SRL.

Această societate a primit, în anul 2017, autorizații de construire pentru construirea a două imobile a câte șase etaje, dar în 2016 această societate își anunța intenția de a ridica un bloc de nouă etaje, pe bulevardul Mamaia.

Totodată, Focus Press aducea în atenția cititorilor faptul că Marco Chim SRL a obținut în luna iunie a anului curent certificatul de urbanism pentru construirea unui Centru Educațional pentru copii (loc de joacă, grădiniță și after school cu loc de luat masa)  ce va fi amplasat în cartierul Tomis Nord, pe bulevardul Aurel Vlaicu, nr. 251A, bloc Lot2, iar imobilul va avea un regim de înălțime D+P+5 etaje.

Marco Chim SRL a fost înființată în 1992 și are sediul în municipiul Constanța. Asociat unic şi administrator al firmei care se ocupă de comerţul cu ridicata al materialului lemnos, al materialelor de construcţii şi al echipamentelor sanitare este Marius Stamate. Firma a ridicat mai multe blocuri în Constanța.

Loredana MIHAI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.