Se întâmplă la Constanța! Când a aflat că fiul lui are o relație extraconjugală, a dat fuga la noră și i-a spus să se cupleze cu el

1
3594
Imagine cu rol ilustrativ

Un bărbat a mers în instanță și a solicitat emiterea unui ordin de protecție pe numele nurorii sale, pe motiv că aceasta l-ar fi amenințat și i-a pulverizat cu spray iritant-lacrimogen în față. Însă, în cadrul ședinței de judecată, au ieșit la iveală alte aspecte, și anume că reclamantul i-a făcut avansuri sexuale nurorii sale după ce a aflat că fiul lui are o relație extraconjugală. Astfel, judecătorii i-au respins cererea.

Socrul, în calitate de reclamant, a solicitat, Judecătoriei Medgidia, emiterea unui ordin de protecție pe numele nurorii sale. Interesant este că el, de fapt, stătea în locuința femeii și a soțului ei. Însă, lucrurile sunt și mai complicate. Femeia se află în divorț cu fiul reclamantului întrucât ar fi aflat că acesta are o relație extraconjugală cu o vecină, de circa un an. Cei doi au împreună și copii minori.

La domiciliul lor, locuia și socrul. Acesta din urmă, când a auzit că fiul lui are pe alta, s-a dus la noră și i-a făcut avansuri sexuale, spunându-i: „Dacă nu mai ești cu fiul meu, de ce nu ai fi cu mine?

Femeia l-a refuzat, s-au certat, iar de aici s-au încins spiritele, femeia precizând că, ulterior, au vrut s-o dea afară din casă, ceea ce s-a și întâmplat, acum fiind instituționalizată într-un centru de plasament, împreună cu cei trei copii ai săi.

Astfel, socrul a depus în instanță cererea de emitere a ordinului de protecție, prin care cerea ca femeia să fie evacuată din propria ei locuință și a fiului lui, și să nu se apropie de ei.

În motivare, acesta a precizat că i-a pulverizat cu spray iritant-lacrimogen în față și l-a amenințat că o să pună interlopii pe el. În acest sens, a depus în instanță un stick cu mai multe clipuri video.

Judecătorii au analizat clipurile, însă au constatat că nu rezultă din imagini că pârâta ar fi exercitat actele de violență reclamate. În cauză a fost audiat și soțul femeii, care a susținut ce spunea tatăl lui. Întrebat dacă știe despre avansurile sexuale, a spus că nu. Numai că, în unul dintre clipurile video există o discuție purtată între cei doi soți, în care femeia i se plângea soțului că socrul i-a făcut avansuri sexuale.

Astfel, analizând întregul material probatoriu, judecătorii au respins cererea de emitere a unui ordin de protecție. Menționăm că părțile din dosar sunt din Ciorcârlia.

Liliana BELCIUG

1 COMENTARIU

  1. Sincer..la ce aud si vad nu pot spune decat ca justitia din acest judet failiteaza si ajuta infractorii femeile usoare si asa m_ai departe.Sunt sotul acestei femei si din tot ce Sa spus si luat in considerare nu este nimic adevarat.Sau cel putin asa stiu eu.Ba din contra .Femeia precizata m_ai sus,Este exact ceea ce oricine ar numii ca fiind o persoana falsa si mincinoasa.Sa te duci in instanta cu probe video cu martori si apeluri la 112…si sa ti se respinga pe motiv ca nu au vrut sa i_a in considerare acele video.Este cu totul strigator la cer.Am probe video care arata cand da cu sprei atat in spre el cat si in spre mine si mai mult de atata.la toate astea au fost prezenti cei de la protectia copilui..dar exaact cum am mai spus…in tara asta trebuie sa te dai alcva si sa fii infractir pentru a putea dovedii ca tu de fapt esti cel m_ai sincer cetatean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.