Se lucrează intens la proiectul pe fonduri europene ce vizează modernizarea falezei Mangalia- Saturn

0
353

Se lucrează la foc continuu la proiectul ce prevede modernizarea falezei Mangalia- Saturn, ce face parte dintr-un amplu proiect, demarat la începutul lunii aprilie în cursul anului trecut. Investiția se va concretiza prin fonduri europene atrase de către administrația locală.

Proiectul de modernizare a falezei Mangalia-Saturn are o valoare de 5 mil. de euro și presupune reabilitarea zonei de promenadă pe o distanță de peste 2,5 km, de la Hotel Paradiso, până la ieșirea din stațiunea Saturn.

Primarul municipiului Mangalia, Cristian Radu, declară că urmărește îndeaproape acest obiectiv de investiții extrem de important pentru sudul litoralului românesc, astfel că a făcut și o postare pe pagina personală de socializare pentru ca cetățenii să fie la curent cu stadiul lucrărilor din cadrul proiectelor demarate la Mangalia. ”Zilele trecute am verificat, din nou, stadiul lucrărilor de modernizare a falezei Mangalia-Saturn, care se vor concretiza într-o zonă de promenadă, modernă, cu o lungime de 2.5 km. Din cele patru tronsoane ale falezei, primele două, care sunt și cele mai dificil de realizat, vor fi finalizate până la 1 iulie. Astfel, cei care preferă plimbările pe malul mării, se vor putea relaxa la punctul de belvedere, care va deveni, rapid, un centru de atracție. Pentru a sprijini activitatea turistică, pe timpul verii lucrările la ultimele două tronsoane vor fi sistate, dar dacă vremea va fi prielnică, vom putea finaliza proiectul din bani europeni până la finalul anului”, a transmis Cristian Radu.

L.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.