Se prefigurează deznodământul în cazul minorilor luați din curtea școlii și amendați: “Polițiștii au acționat conform legii și cu respectarea procedurilor”

0
1534

Corpul de Control al ministrului de Interne Marcel Vela se află la Constanţa pentru o verificare legată de cazul minorilor conduși la secție și amendați pentru că făceau gălăgie în curtea unei școli din municipiul Constanța.

Cazul, care a suscitat emoție în rândul constănțenilor, se află și în cercetarea conducerii Inspectoratului Județean de Poliție Constanța. În foarte scurt timp va fi oferită o concluzie – dacă oamenii legii de la Secția 2 au acționat corect sau nu. Focus Press a aflat rezultatul preliminar al verificării, atât al IPJ, cât și al Corpului de Control al MAI: “Polițiștii au acționat conform legii și cu respectarea procedurilor”, au precizat surse din cadrul MAI.

Potrivit acestor surse, rezultatul controlului a scos la iveală că tinerii nu erau pentru prima dată în curtea școlii, existau sesizări repetate la Secția de Poliție pe acest subiect, iar tinerii au fost conduși la secție rând pe rând cu autospecialele Poliției, “nu înghesuiți în dubă”, iar amenda a fost aplicată “la jumătate din cuantum, conform legii”.

Detaliile cazului:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.