Se ridică un aparthotel de patru etaje, cu piscină, în apropierea Grădinii de Vară din Saturn

0
3045

Investiții noi în sudul litoralului. Stațiunile de la malul mării sunt un adevărat pol de atracție în ceea ce privește construcțiile de blocuri, hoteluri, vile, restaurante, terase, cluburi și altele. Sudul litoralului este din ce în ce mai căutat de turiștii care preferă zonele liniștite, cum ar fi stațiunea Saturn.

În Saturn, firma DIA Litoral SRL vrea să construiască un aparthotel de patru etaje cu piscină pentru adulți și copii. Imobilul se va ridica pe strada Greenport, nr.11, iar în acest sens a fost depus deja proiectul pentru obținerea acordului de mediu.

Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul APM Constanta, în strada Unirii nr. 23 şi la sediul: DIA LITORAL SRL, cu sediul în municipiul Mangalia, B-dul 1 Decembrie 1918 nr. 47A, în zilele de luni-vineri, între orele 9,00 – 13,00. Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanta.

Amintim că administraţia locală din Mangalia a demarat în toamna anului 2019 un poiect de modernizare a staţiunii, cu fonduri UE, în valoare de aproximativ 20 de milioane de lei. Lucrările constau în modernizarea străzilor Greenport, Henny Ignatie, Corneliu Coposu și Lavrion. Totodată, se va realiza sistemul de iluminat public aferent celor 4 străzi, se va amenaja spațiul verde din intersecții și de la marginea trotuarelor (unde este cazul) și se vor monta diverse elemente de mobilier urban, înființarea panourilor electronice de informare, amplasate în cele 3 intersecţii (strada Lavrion cu străzile Henny Ignatie şi Corneliu Coposu, strada Henny Ignatie cu strada Greenport şi strada Greenport cu strada Lavrion), cu gestionarea online a conţinutului afişat, amenajarea de piste pentru bicicliști și stații de biciclete alimentate cu energie solară. De asemenea, se vor amenaja staţii de autobuz în afara carosabilului etc.

Precizăm că societatea DIA Litoral SRL a fost înființată în anul 2011 și este controlată de Matasaru Marian Henk, cel care este și administratorul firmei, și Stoica Silviu. Ca domeniu de activitate societatea se ocupă de comerțul cu amanuntul al carburantilor pentru autovehicule în magazinele de specializate.

Mihaela GIUGLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.