Se ridică un bloc cu piscină proprie în Mamaia Nord

0
1172

Un nou bloc cu șase etaje se va ridica în Mamaia Nord. Cum în acea zonă, cei care ridică construcții se întrec în fațade și finisaje cât mai sofisticate, pentru că fiecare investitor își dorește să vină cu ceva nou. Și cum turiștilor le place să aibă totul “la botul calului”, un antreprenor a decis să construiască un bloc care să aibă piscină proprie.

Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Construire locuințe colective P+5E+6E retras cu spații comerciale la parter, amenajare teren (piscină) și împrejmuire incintă” propus a fi amplasat în orasul Navodari, zona Mamaia Nord, str. D10 județul Constanța, titular fiind SC Sofi Leader Invest SRL

Informaţiile privind memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului pe strada Unirii nr. 23 şi la sediul SC Sofi Leader Invest SRL cu sediul în municipiul Constanta, B-dul Mamaia nr. 224, în zilele de luni-vineri, între orele 9,00 – 13,00. Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Constanța.

Societatea Sofi Leader Invest a fost înființată în anul 2015 și are ca domeniu de activitate lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale. Asociați cu câte 50% fiecare sunt Velicu Alexandru și Tudoran Cristian Mircea, cel din urmă fiind și administratorul firmei.

Mihaela GIUGLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.