Fostul comandant al Forţelor Navale Române, locul doi pe lista de candidaţi PSD pentru Consiliul Judeţean Constanţa

1
2821
Viceamiralul Alexandru Mîrșu. FOTO SMFN

PSD Constanţa a depus listele de candidaţi pentru Consiliul Judeţean Constanţa, resprectiv Consiliul Local Municipal. La municipiu, cel care deschide lista este Costin Răsăuţeanu, actualul viceprimar al Constanţei. Al doilea vice, Dumitru Babu, nu se mai regăseşte pe listă.

La judeţ, lista este deschisă de Horia Ţuţuianu, actualul preşedinte al Consiliului Judeţean. Locul doi este ocupat de Alexandru Mîrșu, fostul comandant al Forţelor Navale Române. Reamintim că viceamiralul Alexandru Mîrşu a predat conducerea Forţelor Navale în cadrul unei ceremonii care a avut loc în 30 iunie, în portul militar Constanţa, prilej cu care i-a fost conferit Ordinul Naţional „Serviciul Credincios” în grad de „Cavaler”, cu însemn de pace, pentru militari, din partea preşedintelui României, pentru întreaga activitate depusă în slujba ţării, în cei 40 de ani de activitate. Mîrşu a fost numit la conducerea Forţelor Navale Române în anul 2013 şi este amiralul care a deţinut comanda Marinei Militare Române pentru cea mai lungă perioadă de timp, după Revoluţia din Decembrie 1989.

Veronica-Adriana Gheorghe din Cernavodă este la al doilea mandat de consilier judeţean şi urmează să îl obţină pe al treilea. Marius Ciobănel, al patrulea pe listă, este consilier local la Mangalia. Pe locul 5 este Marilena Dragnea, fostă candidată la Primăria Năvodari, din partea PNL, fapt care explică absenţa actualului edil al Năvodariului, Florin Chelaru, de pe listă! Urmează Gheorghe Donţu (în prezent consilier judeţean), fost viceprmar al municipiului Constanţa. Pe locul 7 se află Cosmin Ciobanu, patronul Dabo Doner din Constanţa. Nicoleta Bercaru, cea care anunţa că demisionează din PSD şi critica în termeni duri ce se petrece acum în organizaţia PSD Constanţa, este acum pe locul 8 pe lista de candidaţi. Locul 9 este ocupat de Leonard Tănase (preşedinte ALDE Constanţa), iar pe locul 10 figurează primarul comunei Peştera (care şi el anunţa că demisionează), Liviu Marius Petre.

Lista continuă cu următoarele nume:

·  Adrian Petre Bereș

·  Traian Răzvan Petrescu

·  Florentin Adrian Tapliuc

·  Ionel Dia

·  Rareș Cosmin Drăghici

·  Zanfir Iorguș

·  Panait Anghel

·  Ștefan Plesa

·  Dragoș-Narcis Dobrea

·  Toader Virgil Negru

·  Nicolae Lascu

·  Marian Surdu

·  Gheorghe Tănase

·  Florea Constantin

·  Vasile Moldovanu

·  Florin Andrei

·  Nicolae Ciabuca

·  Constantin Galusca

·  Ecaterina Prodan

·  Mihai Ștefan

·  Aurelian Arghir

·  Daniel Tudor

·  Ion Radu

·  Florin-Laurențiu Enceanu

·  Aurelian-Marius Marin

·  Ionela Lokman

·  Florin Bacioiu

·  Gheorghe Puscașu

·  Florin Vizan

·  Violeta Strugariu

·  Mihai Pop

·  Mariana Petruț

·  Emil Botnaraș

·  Edith-Marian Rada

·  Kyamuran Anefi

A.C.

1 COMENTARIU

  1. Il cunosc pe Sandu, am copilarit impreuna in Mangalia pe 30 Decembrie la CZ si C2 cu Ierdinci, Libelula, Busulica…copil bun si OM de toata isprava!
    Succes Sandu!
    Nelu M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.