Se va construi un hipermarket în cartierul Boreal

0
1096

Cartierul Boreal este în plin proces de extinere. Pentru că în ultimul timp mai mulți investitori imobiliar au demarat construcții pentru blocuri, în curând în acest cartier rezidențial se va ridica și un hipermarket.

Ca urmare a solicitării de emitere a acordului de mediu adresate de Kaufland Romania SCS prin Impact Developer & Contractor SA, Agenția pentru Protecția Mediului Constanța decide, ca urmare a consultărilor desfăşurate în cadrul şedinţei Comisiei de analiză tehnică din data de 02.09.2020 că proiectul „Construire hypermarket Kaufland cu parter înalt+ etaj parțial (P+1EP), pentru comercializare produse alimentare și nealimentare; amplasare constructii anexe (container bufet imbiss și cort, container reciclare, post trafo, bazin rezervă incendiu, bazin retenție, copertină carucioare), amenajări exterioare în incinta (platforma parcare, spații verzi, drumuri, trotuare), instalații interioare și rețele edilitare, împrejmuire teren, accese rutiere și pietonale și racorduri la drumurile publice, organizare de șantier, stație încărcare vehicule electrice, branșamente utilitare”, amplasat pe strada Brest, nr. 1,  nu se supune evaluării impactului asupra mediului.

Suprafața terenului este de 16 806 mp. Suprafața construită propusa este de 4857,74mp. Suprafața spații verzi la sol va fi de 3412,7mp, iar numărul de locuri de parcare este de 225.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecţia Mediului Constanta pe strada Unirii nr. 23, în zilele de luni – vineri, între orele 8-13, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmct.anpm.ro. Comentariile publicului interesat se pot înainta până la data de 16.09.2020.

Mihaela GIUGLEA

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.