Se vor construi un bazin de înot și un stadion la standarde competiționale la Mihail Kogălniceanu

0
1358

Comuna Mihail Kogălniceanu s-a schimbat în în ultimii ani, asta și datorită faptului că actuala administrație locală a atras fonduri europene de aproximativ 10 milioane de euro prin care a făcut investiții.

Printre acestea se numără construirea unui after school, unui loc de joacă în comună și extinderea și modernizarea Centrului de Tineret George Leolea. Toto cu fonduri europene, au fost asfaltate 5.6 km de drumuri agricole de exploatare, 1.2 km de drumuri comunale și 6,84 km de drumuri comunale, sunt în execuție, investiția fiind finanțată deja.

Totodată a fost construit o sală de sport în incinta liceului teoretic „M. Kogălniceanu” (finanțare AFIR), a fost împrejmuit terenul de tenis din parcul central și a fost finalizată împrejmuirea și reparațiile capitale la clădirile anexă și tribunele stadionului comunal „Sinn Cabul”, care a fost dotat și cu nocturnă. Și investițiile nu se opres aici. Primarul Ancuța Belu are în plan construirea unui stadion la standarde moderne și construirea unui bazin de înot.

În mandatul următor avem în plan construirea unui bazin de înot sportiv acoperit și un stadion la standarde competiționale. Bazinul de înot o să îl facem prin CNI, am pregătit deja documentația. Va fi amplasat în parcul mare din localitate, același parc pe care la anul îl vom moderniza. Noi sperăm ca până la sfârșitul anului să depunem documentele. Este unul din proiectele pe care îl am în platforma program”, a precizat Ancuța Belu.

Mihaela GIUGLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.