Șeful ISU Dobrogea va avea un prim-adjunct. S-a schimbat și șeful Centrului Operațional Județean

0
830

Mai multe schimbări au loc la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea după incendiul de pe bulevardul Mamaia. Pe lângă faptul că vor avea loc reinstruiri, în zilele următoarele, în dispeceratele din toate subunitățile, la Constanța va fi detașat și un Prim Adjunct venit de la București, urmare a faptului că locul era vacant. De asemenea, s-a dispus împuternicirea pe funcția de șef Centru Operațional Județean a unui ofițer din cadrul ISU Constanța, maior Voicu Ionuț.

Începând cu data de 01.03.2021, un ofițer din cadrul ISU București-Ilfov va fi împuternicit pe funcția de Prim Adjunct al Inspectorului șef. Totodată, s-a dispus împuternicirea pe funcția de șef Centru Operațional Județean a unui ofițer din cadrul ISU Constanța.

„Începând cu data de 1 februarie 2021 colonelul Ion Vlăduț s-a pensionat, locul a fost vacantat și momentant desemnat este colonelul Georgescu, șeful inspecției de prevenire, urmând ca, la data de 1 martie a.c, să avem un nou prim adjunct venit de la București, urmare a faptului că locul era vacant. De asemenea, locul de la Centrul Operațional a fost vacantat de domnul căpitan Costache și împuternicit este acum domnul maior Voicu Ionuț care a fost comandant la Detașamentul Port”, a precizat slt. Anamaria Stoica.

M.G.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.