Șeful Postului de Poliție Agigea a demisionat din funcție

1
5316
Politia Agigea

Postul de Poliție Agigea nu mai are șef. Încă de la sfârșitul lunii iunie, Poliția Agigea, care se află în circumscripția Secției 1 Rurală Constanța, a rămas fără șef, după ce fostul comandant, Cristian Fotu, și-a dat demisia din această funcție.

Până la desemnarea unui nou șef al postului de Poliție Agigea, urmează a fi numit provizoriu un alt polițist pe această funcție, potrivit șefului IPJ Constanța, chestor de poliție Constantin Adrian Glugă.

”Nu este o situație unică. O să împuternicim pe cineva”, ne-a precizat șeful IPJ Constanța.

De precizat că Cristian Fotu face parte din categoria polițiștilor care chiar și-au făcut treaba, motiv pentru care a atras asupra sa nemulțumirile celor certați cu legea. Din acest motiv, în urmă cu 14 ani a fost ținta unui atac în care era să-și piardă viața. Un individ pur și simplu i-a dat foc.

Se întâmpla în 2007 când Cristian Fotu era comandantul Postului de Poliție Bărăganu. În noaptea de 3-4 februarie 2007, acesta a încercat să aplaneze un conflict într-o discotecă. Cel care provocase scandalul, un individ din  satul Lanurile, s-a întors în discotecă, a turnat pe neașteptate o sticlă de benzină pe uniformă polițistului și i-a dat foc. Șeful poliției a suferit arsuri de gradul I în zona cervicală, iar agresorul s-a ales cu dosar penal pentru tentativă de omor.

Daniel ALBU

1 COMENTARIU

  1. polita agigea foarte corupa ia dute la post la 8 ,9 dim sa vezi nu e nimeni usa inchisa si sal aresteze pe stanciu octavian fostu sef de post un adevarat infractor corupt si nenorocit impreuna cu primaru

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.