Şeful Serviciului Acţiuni Speciale, instalat provizoriu pe postul de adjunct al IPJ Constanţa

0
1716

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, s-a aflat, miercuri, pe litoral, pentru a marca deschiderea sezonului estival. Au fost prezentate cu această ocazie noile echipamente achiziţionate, precum şi forţele suplimentare sosite pe litoral.

Tot ieri, a fost explicată şi decizia de a nu mai fi prelungit mandatul lui Constantin Dancu la conducerea IPJ Constanţa. Dancu primise, în noiembrie 2019, aprobarea să rămână în funcție și după vârsta de pensionare, dar pe data de 30 iunie a sosit decizia că nu mai este necesar să asigure comanda IPJ, în locul lui fiind împuternicit Constantin Adrian Glugă.

În afară de Constantin Dancu, a fost schimbat şi unul dintre adjuncţi – Marin Dincă. Acesta fusese împuternicit să coordoneze ordinea publică în ianuarie 2020. În locul lui a fost desemnat să îndeplinească atribuțiile funcției, pentru o perioadă de trei luni, Marian Nucu – până în prezent șef al Serviciului Acțiuni Speciale din cadrul IPJ Constanța. Celălalt adjunct al IPJ Constanţa, Mircea Vizitiu, rămâne pe funcţie.

„Am văzut imaginile surprinse în sfârșitul de săptămână, tocmai de aceea am vrut să vin, să punctez începerea sezonului estival și faptul că am detașat polițiști din țară. Au fost aglomerații pentru că a fost permis, pentru că Poliția și echipajele de poliție nu au fost bine organizate, nu au fost prezente în spațiul public. Dacă ai un singur echipaj la câteva ore prin zonele respective, se face aglomerație”, a spus ministrul Marcel Vela, în cursul zilei de ieri.

A.C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.