Senatorul Brăiloiu acuză Guvernul şi preşedintele că nu se preocupă de sănătatea românilor: “Pandemia galbenă se comportă ca un cartel”

0
223

Invitat în cadrul unui interviu Focus Press, senatorul PSD Tit-Liviu Brăiloiu a vorbit despre situaţia gravă din Sănătate, comentând cu această ocazie şi nenorocirea de la Neamţ. Conform parlamentarului, incendiul de la Neamţ a arătat că angajaţii spitalului unde a avut loc tragedia nu erau protejaţi, ba dimpotrivă: halatele şi alte echipamente au ars instantaneu.

Tot senatorul Brăiloiu a afirmat că „pandemia galbenă” (PNL – n.r.) nu s-a îngrijit luni de zile ca populaţia să primească măşti. Senatorul a susţinut că PNL îşi bate joc de sănătatea românilor şi că au fost alocaţi bani pentru măşti la suprapreţ ori alte asemenea achiziţii controversate.

Referitor la spitalul regional, Brăiloiu a declarat că: „Eram pe punctul de a reuşi, dar a picat guvernul PSD. Când am văzut că nu am reuşit, am continuat cu proiectul de spital regional militar, care să deservească deopotrivă civili şi militari, baza militară de la Kogălniceanu. (…) Preşedintele a respins legea. MapN fusese de acord, alocase o sumă. Cu cei de la baza NATO am avut o negociere, erau de acord să ajute la dotare”, a mai spus Brăiloiu, care, pe tot parcursul interviului, l-a numit pe preşedintele Kalus Iohannis „patron de cartel”, pe liberali – membri ai unui „cartel” sau „pandemia galbenă”.

Detaliile întregului interviu le puteţi urmări în materialul VIDEO!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.