Senatorul Septimiu Bourceanu, despre directorul CERONAV: “El nu mai este membru PNL, este un apropiat al domnului Felix Stroe”

0
1000

Senatorul PNL Septimiu Bourceanu a explicat, în cadrul unui interviu acordat Focus Press, ce unități medicale urmează să fie construite în municipiul Constanța, ce părere are despre schimbarea lui Vlad Voiculescu de la Ministerul Sănătății, care este activitatea sa de până acum în Parlament, dar nu numai. Detaliile despre aceste subiecte vor fi dezvăluite rând pe rând, însă între timp vă oferim fragmentul din discuție în care senatorul face referire la relația PNL cu USR.

Septimiu Bourceanu a declarat că există o colaborare bună între PNL și USR, și la nivel central, dar și la nivelul județului Constanța, cu mici excepții. “Credința mea este că unii membri USR nu cred în viziunea USR, ci o folosesc ca un vehicul, iar alți membri USR au datorii la PSD. Ei au câștigat foarte mult cu o campanie în care au avut sloganul: PNL și PSD, aceeași mizerie și că ei reprezintă oameni noi, o nouă atitudine, mentalitate deschisă… Ok, au creat speranță și oamenii aveau așteptări. Numai că eu astăzi văd cum în poziții-cheie din județul Constanța, poziții politice mă refer, sunt ținuți oameni grei ai PSD”, a afirmat liberalul.

Întrebat la cine se referă, Bourceanu a punctat: “Nominalizarea președintelui Consiliului de Administrație de la Canale Navigabile, directorul ACN, directorul CERONAV”.

Referitor la directorul CERONAV, Focus Press a atras atenția intervievatului că acesta este membru PNL, cel puțin așa reiese din faptul că respectivul (Ovidiu Cupșa – n.r.) a achitat cotizația de membru prin virament bancar. Faptul că a plătit prin bancă suma aferentă cotizației de membru PNL înseamnă doar “un subterfugiu”, a reacționat Borceanu, care a subliniat: “El nu mai este membru PNL, este un apropiat al domnului Felix Stroe, știe toată lumea acest lucru, nu este un secret”.

Referitor la faptul că Ovidiu Cupșa a fost văzut în campania de la alegerile locale alături de candidații PNL, Septimiu Bourceanu a declarat: “Întâlnirile erau publice, calendarul electoral era anunțat, iar el venea și el acolo, făcea un joc de imagine. Nu este membru PNL, nu are susținerea PNL, iar dacă USR dorește să îl susțină, îl susține USR”.

Vom reveni cu detalii din interviu, iar între timp vă invităm să urmăriți și materialul VIDEO atașat, pentru declarații complete referitoare la subiectele: USR și directorii de deconcentrate care sunt încă menținuți pe funcții, deși sunt oameni “ai PSD”.

Alexandra CUCU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.