Sexagenar bănuit de gesturi obscene în fața unui liceu, prins de jandarmii tulceni

0
571
Suspectul a fost prins de către jandarmi. FOTO IJJ Tulcea

După individul prins în cursul anului 2021 de către jandarmii tulceni în zona Școlii nr. 11 făcând gesturi obscene, un altul a fost depistat de oamenii legii în zona Liceului Tehnologic Nicolae Cornățeanu.

Jandarmii tulceni au fost informați despre apariția unui individ în zona Liceului Tehnologic Nicolae Cornățeanu din municipiu care, la sfârșitul anului trecut, în data de 21 decembrie, ar fi săvârșit gesturi obscene de față cu mai mulți elevi, în stația de autobuz de la liceul mai sus menționat.

Patrulele în zonă au fost întețite și individul dat în consemn, iar în cursul zilei de 12 ianuarie, acesta a fost depistat în aceiași zonă pe când se pregătea să se dezbrace iar.

Bărbatul, în vârstă de 62 de ani din Isaccea, a fost condus la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Tulcea, unde a recunoscut fapta comisă în data de 21 decembrie 2021.

Cercetările sunt continuate de către organele competente sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri, jandarmii întocmind actele specifice de depistare a suspectului.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.