Și-au ascuns relația amoroasă pentru că ambii erau căsătoriți, dar s-au luat la bătaie în stradă și s-a lăsat cu ordin de protecție

0
5968

O femeie din județul Constanța a solicitat în instanță un ordin de protecție pe numele bărbatului cu care a avut o relație. După cum a precizat chiar ea, relația a fost ținută ascunsă mult timp, pentru că ambii erau căsătoriți, însă, ulterior, nu s-au mai ascuns. Doar că femeia a decis să se despartă de el, deoarece a aflat că încă ținea legătura cu familia lui, pe ascuns. De aici s-a ajuns la scandaluri și agresiuni, chiar și în plină stradă.

Magistrații Judecătoriei Mangalia, la data de 21 aprilie 2023, au emis ordinul de protecție pentru o perioadă de cinci luni, pârâtul având obligația să nu se apropie de femeie la o distanță mai mică de 50 de metri, dar și de locuința acesteia.

În motivarea cererii ordinului de protecție în instanță, reclamanta a spus că, în ziua de 16.04.2023, ora 17.00, pârâtul a venit la domiciliul său, a tras-o de mână afară din curte, a agresat-o fizic, verbal și psihic, a vătămat-o corporal și i-a distrus bunurile pe care le avea asupra sa, respectiv telefon, ochelari, lanț de aur.

Reclamanta a menționat că la conflict au asistat copii ei minori și alți martori, iar apoi a fost apelat Serviciul de Urgență 112.

De asemenea, ea a relatat că și în zilele de 18.04.2023 și 19.04.2023 a fost abordată de către pârât, care o intimidează și o șantajează, motiv pentru care se simte în pericol, deoarece o urmăreşte şi o ameninţă.

Bărbatul și-a recunoscut faptele și a precizat că este de acord cu emiterea ordinului de protecție.

Cei doi sunt foști parteneri, au avut o relație care a fost ţinută ascunsă întrucât atât reclamanta, cât şi pârâtul erau căsătoriţi. Relația lor a luat sfârșit în baza deciziei reclamantei, în momentul în care aceasta a realizat că a fost mințită de către pârât cu privire la faptul că vorbea pe ascuns cu familia lui.

Se pare că el a acceptat mai greu despărțirea, motiv pentru care, potrivit femeii, a devenit violent, o urmărește, amenință și o agresează. Acum nu are voie să se apropie de ea la o distanță mai mică de 50 de metri.

Liliana BELCIUG

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.