Și la restaurantul Scapino a fost dărâmată terasa!

0
1448

Administrația locală a ținut să mulțumească, marți, proprietarilor teraselor care s-au conformat somațiilor și au demolat construcțiile amenajate ilegal. Printre acestea se numără și Restaurantul Scapino.

Polițiștii locali constănțeni au desfășurat, la finalul anului trecut, o campanie de identificare a operatorilor economici care și-au extins terasele pe domeniul public sau privat al municipiului, fără a deține autorizație de construire necesară, conform Legii 50/1991, susțin reprezentanții Primăriei Constanța.

Aceștia au declarat și că mulți dintre proprietari s-au conformat somațiilor și au demolat construcțiile amenajate abuziv, iar alte terase sunt în curs de demolare. Putem enumera aici pe Mio Caffe, Cafe do Brasil, Madame Margo, Pizzico, dar și pe Scapino. Marți, 17 februarie a.c., erau deja scoase geamurile terasei restaurantului de pe strada Mircea cel Bătrân, acoperișul, mesele și scaunele, iar două persoane se ocupau de structura de susținere a acesteia.

„Polițiștii locali vor desfășura, în continuare, acțiuni de monitorizare a activității agenților economici. Cei care vor refuza să ia măsuri în sensul desființării vor fi sancționați în conformitate cu prevederile Legii 50/1991, iar construcțiile vor fi desființate pe cale administrativă.

Primăria Municipiului Constanța mulțumește celor care s-au conformat somațiilor, precum și celor care ne-au semnalat încălcarea prevederilor legale și îi rugăm să facă în continuare acest lucru, la numărul de telefon 0241/484.205 – Dispecerat Direcția Generală Poliția Locală“, au mai transmis reprezentanții administrației locale.

Reamintim că Municipalitatea a somat 20 de agenți comerciali din oraș, dar și din stațiunea Mamaia să își demoleze extinderile ilegale (terasele) de pe domeniul public.

Valentin ISPAS

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.