Șicanare în trafic, la Constanța, între femei: una dintre ele așteaptă decizia definitivă a instanței

0
1369
Imagine cu rol ilustrativ

O femeie a fost condamnată la 6 luni de închisoare cu amânarea aplicării pedepsei, pe un termen de supraveghere de 2 ani, fiind vorba de o șicanare în trafic în care a fost implicată. Decizia Judecătoriei Constanța nu a fost definitivă, astfel că, acum, dosarul se află în faza de apel, iar pronunțarea a fost stabilită pentru data de 7.12.2023.

În fapt, în data de 29.03.2021, în jurul orei 9.00, o femeie a apelat serviciul de urgență 112, sesizând faptul că în jurul orei 8.30, în timp ce se deplasa pe strada Cumpenei din municipiul Constanța, o altă femeie i-a provocat distrugeri autoturismului marca Skoda, după o șicanare în trafic, prin spargerea parbrizului și ruperea ștergătorului stâng.

Fiind audiată în calitate de suspect, inculpata a recunoscut fapta pentru care este cercetată, declarând că lucrează full-time ca instructor auto în cadrul unei societăți ce are obiectul de activitate „școală de șoferi“, iar în data de 29.03.2021, se deplasa cu autovehicului firmei pe strada Cumpenei. În jurul orei 8.50, urmând să vireze stânga, s-ar fi încadrat pe banda din stânga și ar fi observat în oglinzi că o femeie ce se afla într-o mașină din spatele său și care circula cu viteză mare, claxona și îi atrăgea atenția prin luminile farurilor. Când a ajuns la semafor, s-ar fi pus în drept cu suspecta, pe cealaltă bandă, din stânga sa. Ar fi deschis geamul și a întrebat-o ce s-a întâmplat, la care partea vătămată i-ar fi răspuns „Mai ești și instructor și nu pui semnal…“, apoi i-ar fi adresat injurii, după care a închis geamul.

Atunci suspecta ar fi coborât din mașină și a mers în dreptul geamului ei, i-ar fi bătut în geam pentru a vorbi cu ea, iar aceasta l-a deschis și ar fi întrebat-o care este problema. Între cele două a avut loc un schimb de replici, apoi inculpata ar fi luat lama de la ștergătorul mașinii și a aruncat-o la sol, apoi s-ar fi reîntors la autoturismul său.

Însă, partea vătămată a susținut că i-a rupt ștergătorul și i-a lovit mașina, făcând scandal.

Pe 10.10.2022, suspecta a fost trimisă în judecată, iar pe 9.03.2023 a fost condamnată la 6 luni de închisoare, cu amânarea aplicării pedepsei pe un termen de supraveghere de 2 ani.

Cum decizia nu a fost definitivă, partea vătămată a depus apel, care se va judeca pe 7.12.2023.

Liliana BELCIUG

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.