Sidonia Hurdubaia, copilul minune al Vasluiului, intră în competiția pentru MARELE PREMIU al Festivalului Internațional “Vocea Mării” din Mamaia

0
446

Sidonia Hurdubaia, copilul minune al Vasluiului, intră în competiția pentru MARELE PREMIU la Festivalul Internațional “Vocea Mării” din stațiunea Mamaia. Cântăreața de muzică populară, care a câștigat numeroase concursuri și a făcut cunoscut Vasluiul peste tot in țară, s-a înscris la festivalul internațional Vocea Mării, la 4 secțiuni: folclor, creație, muzică de spectacol și duo – împreună cu mama sa! Așadar, Sidonia intră în competiția pentru MARELE PREMIU în valoare de 500 euro.

Vasluianca Sidonia Hurdubaia s-a întors victoriasă în 2019 de la Festivalul “Arca lui Noe” organizat în județul Constanța. Ea a câstigat mai multe premii la secțiunea “muzica populară”, dar și-a adăugat în palmares și Marele Premiu al festivalului constând într-un weekend la Neptun. Sidonia se pregăteste alături de Dragoș Gheorghiu, la Școala de canto Soul Muzic Art din Vaslui.

Până acum, micuța a câstigat numeroase premii: premiu special și o mențiune la Festivalul “Cântec drag din plai străbun”, locul I la Festivalul “Soul music Art” Bârlad, locul I la Festivalul – concurs “Ritmuri pe portativ” de la Vaslui, locul I la Festivalul interjudetean “Pe-o gură de rai” de la Focsani, locul II la Festivalul “Muguri de tezaur” de la Zăpodeni, premiul III la “Festivalul Tineretii” Mamaia etc. Tânăra cântăreață își împarte timpul între muzică și școală. Este la începutul carierei muzicale, un drum pe care vrea să meargă și să devină celebră. Părinții sunt cei care fac eforturi și susțin deplasările și pregătirea Sidoniei.

A.V.

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.