Nu ratați cel mai mare festival de pe litoral! Cristina și Andrei Mușat, doi tineri din Năvodari, îndrăgostiți de muzică, au pus bazele celui mai complex Festival Internațional de Creație și Interpretare “Vocea Mării”

0
6794

Doi tineri din Năvodari, care pun pasiune în ceea ce fac, care văd dincolo de toate obstacolele potențialul extraordinar al fiecărui copil, au superputerea de a da aripi. Discutăm despre Cristina și Andrei Mușat, îndrăgostiți iremediabil de muzică, care au pus bazele celui mai complex Festival Internațional de creație și interpretare “Vocea Mării”.

În acest an, Festivalul internațional Vocea Mării revine pe litoral! Doritorii sunt așteptați pe 28 august 2021 în stațiunea Mamaia, Piațeta Perla! Așadar, nu ratați cel mai mare festival de la malul mării! Dacă aveți talent, sunteți carismatic, prietenii vă cred simpatic, atunci puteți fi vocile litoralului! Organizatorii promit să vă surprindă cu un GoldenBuzz, iar sponsorii vă vor premia cu melodii create special pentru voi, videoclipuri şi multe alte surprize! De la cei doi organizatori am aflat care este povestea acestui festival și cine sunt jurații.

Reporter: Bună ziua! Mă bucur să vă cunosc. Cum a luat naștere acest proiect?

Organizatorii: Acest festival a luat naștere în anul 2019 din dorința de a apropia tinerii de manifestările culturale și în același timp de a oferi o șansă de afirmare.

Reporter: Foarte frumos! Cine va juriza acest eveniment?

Organizatorii: Ne bucurăm că ne-ați întrebat acest lucru. Dacă iubiți muzica, pe Larisa Mirabela Ciortan nu aveți cum să o ratați! A participat la X Factor, Vocea României, Eurovision ca apoi să cucerească topurile internaționale. Acum urcă pe scenă cu numele de ARIS și face parte din juriul Festivalului “Vocea Mării”. George Călin, compozitor, orchestrator, membru al Uniunii Compozitorilor și Muzicologilor din România, profesor de pian și teorie muzicală la Școala “Piano High School Năvodari”, a confirmat prezența în juriu la Festivalul “Vocea Mării”. În cazul lui Robert Dobre, experiența “Profu” i-a oferit tot ceea ce își dorește un tânăr actor aflat pe drumul artei. Fanii serialului de la PRO TV l-au descoperit ca fiind o persoană ambițioasă și foarte perfecționistă, iar ediția aceasta este alături de noi și face parte din juriul festivalului.

Reporter: Așteptăm cu nerăbdare să-i cunoaștem pe cei trei jurați ai Festivalului “Vocea Mării”. Care sunt criteriile de jurizare?

Organizatorii: Criteriile de jurizare sunt: calități vocale, prezență scenică, intonație, timbru, dicție, expresivitate, costumație, stil interpretativ, personalitate, carismă și originalitate. Obiectivul fiecărui artist ar trebui să fie cel de a aduce bucurie în sufletele ascultătorilor.

Reporter: Concurenții sunt nerăbdători să afle despre premiile din acest an. Ce ne puteți spune?

Organizatorii: Dacă ai talent, ești carismatic, prietenii tăi te cred simpatic, vino alături de noi și poți fi “Vocea Litoralului” primind un voucher în valoare de 500 de euro. De asemenea, sponsorii noștri te vor surprinde cu un GoldenBuzz și te vor premia cu melodii create special pentru tine, videoclipuri, negative și multe alte surprize.

Reporter: Am aflat că acest eveniment va avea loc pe 28 august, în stațiunea Mamaia, Piațeta Perla. Care sunt pașii de urmat pentru înscriere?

Organizatorii: Nu trebuie decât să trimiteți pe adresa de e-mail festvoceamarii@yahoo.com fișa de înscriere, declarația, dovada plății, negativul. Toate informațiile necesare le găsiți pe pagina de Facebook Vocea Mării.

Reporter.: Vă mulțumim!

Organizatorii: Vă mulțumim și să așteptăm cu mare drag!

A.V.

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.