Tomis Park trece la etapa a doua de construcţii din cadrul complexului rezidenţial din Ştefăniţă Vodă

0
325
Cum vor arăta blocurile de pe Ştefăniţă Vodă

Primăria municipiului Constanța a emis miercuri, 21 iulie a.c., un Certificat de Urbanism  în vederea construirii unul ansamblu multifuncțional ce va cuprinde șase imobile cu diferite regimuri de înălțime, între care și unități de învățământ.

Actul de Urbanism cu numărul 2214 a fost emis pentru societatea Tomis Plus SRL, iar obiectivul de investiții va fi situat de strada Ștefăniță Vodă la numărul 27, Lot 3/1 din municipiul Constanța. Proiectul este de “Construire ansamblu multifuncțional, etapa a II-a, compusă din parcaj colectiv subteran pe trei niveluri, două imobile locuințe colective P+7 Etaje, două imobile locuințe colective P+7 Etaje cu funcțiuni mixte, funcțiuni comerciale, servicii, învățământ, și două imobile cu funcțiunea de centru fitness P+1 Etaj”.

Societatea Tomis Plus SRL a fost înființată în anul 2012, având sediul pe strada Verona din municipiul Constanța. Administrator este Daniel Zaif, iar unic asociat este Lucian Orban. Acești doi investitori sunt implicați împreună sau separat în mai multe proiecte imobiliare ce se vor dezvolta în municipiul Constanța.

Spre exemplu, pe strada Bratislava, Daniel Zaif prin societatea Management Administration & Services S.R.L intenționează să construiască un imobil cu regim de înălțime de S+P+4 Etaje, însă locuitorii din acea zonă nu sunt de acord cu această construcție, atacând în instanță acest proiect. În final, Tribunalul a anulat autorizația de construire.

Loredana MIHAI

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.