Societatea One Construction Top SRL a depus un memoriu pentru un bloc de 7 etaje în Mamaia Nord

0
878

Cunoscutul om de afaceri Ioan Tapangea vrea să mai bifeze un imobil cu regim de înălțime de peste 4 etaje. Astfel, în luna ianuarie societatea One Construction Top SRL a depus la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța un memoriu de prezentare ce vizează o investiție pe strada D10, numărul 1, Mamaia Nord, orașul Năvodari, ”Construire imobil D+P+5-6 etaje retras +7 etaje retras, locuințe colective”.

Amplasamentul investiției este situat în partea de nord a stațiunii Mamaia Nord, pe un teren, în suprafață de 1524 mp. Conform Certificatului de urbanism nr. 1016/ 08.12.2020 emis de Primăria orașului Năvodari, destinația stabilită prin PUZ este de locuinţe, turism, hoteluri, pensiuni, case de vacanță.

Se propune edificarea unui imobil având regim de înălțime demisol, parter și 7 etaje compus din 60 de apartamente de 1,2 și 3 camere. La demisol va fi organizată zona de parcare parțial acoperită și zona de recepție și zone de socializare pentru locuitorii imobilului propus.

Accesul auto va fi din Strada D10 din partea de nord a terenului. Accesul pietonal se va face de pe trotoarele aferente. Din punct de vedere al parcajelor, pentru cele 60 de apartamente se vor amenaja un total de 36 locuri de parcare.

Precizăm că investitorul are în curs de execuție mai multe proiecte ce vizează astfel de construcții, chiar și blocuri cu regim de înălțime de opt etaje.

Ioan Tapangea deține lanțul ”Mario Poker Club”, administrat de fiul acestuia, Mario Tapangea, compus din aproximativ 20 de săli de jocuri.

Societatea One Construction Top SRL a fost înființată la data de  29 iunie 2018, având sediul pe Bulevardul Ferdinand, numărul 94, administratori fiind Stoicescu Gabriela Marinela și asociații Tapangea Ioan, Pop Nicoleta Adriana.

Loredana MIHAI

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.