Soprana Georgiana Costea și Primăria Eforie organizează ediția II a Festivalului On-line “Creativ Eforie 2021 #CreșteFrumos”, de Ziua Copilului

0
233

Pentru al doilea an consecutiv, de 1 Iunie, de Ziua Copilului, soprana Georgiana Costea organizează Festivalul On-line Creativ Eforie 2021 #CreșteFrumos, Muzică, Pictură, Poezie.

Acest eveniment se află la Ediția II și se adresează pasionaților de muzică începând de la vârsta de 5 până la 15 ani și pasionaților de pictură cu vârste cuprinse între 3 și 15 ani.

Festivalul ediția a II-a se adresează pasionaților de muzică începând de la vârsta de 6 ani până la 15 ani, pasionaților de pictură, vârste cuprinse între 5 și 15 ani și pasionaților de poezie cu vârste cuprinse între 5 și 15 ani.

”Acest festival- concurs este dedicat tuturor copiilor din județul Constanța! Așteptăm cu interes înscrierile micilor artiști!”, a declarat soprana Georgiana Costea.

Festivalul On-line Creativ Eforie 2021 #CreșteFrumos va promova participanții pe plan local și în mediul on-line, oferind o largă deschidere tuturor celor care vor să împărtășească publicului fructul activității lor artistice. Acest eveniment s-a născut din dorința de a întreține vie creativitatea și motivația tinerilor artiști în această perioadă grea de izolare, oferind o alternativă dinamică la activitățile zilnice și un țel de atins acelora care își doresc să dezvolte și să se afirme în plan competițional.

Pentru a susține aceasta componentă deosebit de importantă în procesul de învățământ, în special în cadrul disciplinelor artistice, Primăria Orașului Eforie împreună cu soprana de renume internațional Georgiana Costea au luat inițiativa organizării ediției II a Festivalului On-line Creativ Eforie 2021 #CreșteFrumos, un eveniment care se dorește a fi o sărbătoare a muzicii și a picturii în care copiii și tinerii din Orașul Eforie vor avea rolul principal.

L.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.