Soția lui Alexandru Nănescu, şef serviciu în cadrul DGAS Constanța, amenajează o zonă de camping în Saturn

0
352

O firma cu sediul în Costinești intenționează să amenajeze o zonă de camping cu rulote, corturi și bungalowuri mobile, de timp contaniner, ce vor servi drept spații pentru cazare, în stațiunea Saturn. În acest sens, a depus la Agenția pentru Protecția Mediului (APM) Constanța, documentația necesară realizării obiectivului de investiții. Instituția abilitată a dat undă verde proiectului.

Este vorba de societatea Alflor Proiect, constrolată de Ana Florentina Nănescu, soția lui Aurel Alexandru Nănescu, şef serviciu la Direcția Generală de Asistență Socială Constanța, subordonată Primăriei Constanța.

Urmând pașii legali, autoritatea competentă pentru protecţia mediului din Constanța anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare: nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului pentru proiectul „Amenajare camping – corturi, rulote si bungalowuri mobile tip container pentru cazare, amenajare terase și de agrement pentru alimentație publică, amenajare accese – circulații pietonale, carosabile și parcare, organizare de șantier și împrejmuire, branșamente pentru utilități“, propus a fi amplasat pe strada Lavrion numărul 8 din stațiunea Saturn, zona Sat Vacanță Deltă din municipiul Mangalia.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM de pe strada Unirii numărul 23, în zilele de luni până joi, între orele 8.00 si 16.30, iar vineri între orele 8.00 și 14.00, precum şi pe site-ul institutiei: http://apmct.anpm.ro. Comentariile, observațiile, propunerile publicului interesat se pot înainta până la data de 17.08.2022.

Societatea Alflor Proiect a fost înființată în anul 2017, având sediul pe strada Aurel Vlaicu din comuna Costinești. Unic administrator și asociat este Ana Florentina Nănescu. Cifra de afaceri raportată în anul 2021 a fost de 1.212.717 lei și datoriile de 155.900 de lei. Aceasta mai apare asociat în societatea Arhall Project, pe care o controlează împreună cu soțul său, Aurel Alexandru Nănescu.

Aurel Alexandru Nănescu apare ca inculpat într-un dosar deschis de DIICOT în anul 2017, alături de mai multe persoane fizice și juridice. În prezent, acesta este deschis la Tribunalul Constanța si are ca obiect infracțiunile de spălare de bani, constituirea de grup infracțional organizat și evaziune fiscală.

Loredana MIHAI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.