Soția viceprimarului de la Ovidiu este noul subprefect: La Primăria Ovidiu avea functia de șef serviciu Impozite și Taxe

0
7652

În cursul zilei de miercuri, 3 martie a.c., au fost publicate în Monitorul Oficial hotărârile prin care încetează exercitarea mandatelor temporare ale prefectului și subprefecților Constanței.

Totodată, a fost publicată și hotărârea prin care este renumit în funcție Silviu Coșa, dar de această dată politic, ca reprezentant al Partidului Național Liberal, dar și cele prin care sunt numiți în funcție noii subprefecți.

Noii subprefecți ai Constanței vor fi, de joi, 4 martie a.c., Mihai Vîlcu, din partea Alianței USR.-PLUS, și Secyl Suliman, din partea UDTTMR.

Precizăm că Secyl Suliman este susținută de partidul UDTTMR în baza protocolului cu PNL. Aceasta este soția viceprimarului de la Ovidiu, iar în cadrul Primăriei orașului Ovidiu aceasta avea funcția de șef serviciu Impozite și Taxe Locale din 2019 până la această dată. Înainte de a avea această funcția a fost coordonator dar și inspector superior în cadrul aceleuiaș serviciu local. Totodată a fost și sef contabil, contabil și șef economist.

L.M.

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.