SPIT Constanța vrea să plătească peste un milion de lei pentru servicii de tipărire documente

0
2135

Serviciul Public de Impozite, Taxe și alte Venituri ale Bugetului Local Constanța a inițiat o procedură simplificată on-line pentru achiziționarea de servicii de tipărire a unor materiale necesare pentru diverse campanii, adresate cetățenilor, privind plata impozitelor și taxelor locale, precum și a altor formulare, tipizate etc., pentru anii bugetari 2021 – 2022. Valoarea totală estimată a acordului-cadru ce va fi încheiat pentru următorii doi ani este de peste un milion de lei.

SPIT Constanța vrea să încheie un acord-cadru pentru următorii doi ani, pentru achiziționarea de servicii de tipărire a unor materiale necesare pentru diverse campanii, adresate cetățenilor, în calitate de contribuabili, privind plata impozitelor și taxelor locale – venituri la bugetul local al Municipiului Constanța, precum și a altor tipărituri pentru diverse alte utilizări care vor interveni pe parcursul anilor bugetari 2021-2022 (formulare, tipizate etc.).

Astfel, scopul achiziției ar fi conștientizarea cetățenilor în privința efectuării plăților privind impozitele și taxele, și apropierea de constănțeni, prin aducerea la cunoștință a diverselor campanii, scutiri și facilități, modalități de plată, sancțiuni etc.

Într-un an, Serviciul Public de Impozite, Taxe și alte Venituri ale Bugetului Local Constanța ar avea nevoie de maximum 400 de topuri de hârtie personalizată cu antet și subsol, 35 de carnete de autorizații de circulație pentru trama stradală, peste 300.000 de diverse formulare tipizate (declarații, cereri etc.), 35.000 de înștiințări de plată, 130.000 de bucăți Scrisoarea Anuală a Primarului, 200.000 de decizii de impunere, 100.000 de somații, aproximativ 400.000 de plicuri etc. SPIT vrea să tipărească, peste 200.000 de pliante etc. În total, maximum 1,1 milioane de bucăți tipărituri, pe an.

Firma câștigătoarea va trebui să livreze tipăriturile, în sediile serviciului, într-un termen de 5-10 zile lucrătoare de la primirea bunului de tipar. De obicei, documentele sunt necesare în primele trei luni ale anului, după care încep campaniile de trimitere a somațiilor.

Termenul-limită pentru trimiterea ofertelor este 24.11.2020, ora 15.00. Cuantumul garanţei de participare este de 3.609,5 lei.

Valoarea maximă a acordului-cadrul va fi de 1.000.124,74 lei.

Valentin ISPAS

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.