Senatorul Brăiloiu: „Domnii ăştia de la pandemia galbenă au spus că ei dau apa cu 1 leu. Sunt foarte revoltat, vreau să plătesc 1 leu apa, aşa cum au promis în campanie”

0
491

Senatorul PSD Tit-Liviu Brăiloiu candidează pentru încă un mandat de parlamentar. A explicat, în cadrul unui interviu Focus Press, situaţiile controversate care l-au adus în atenţia opiniei publice, parlamentarul subliniind că nu i-a spus nimic jignitor unei colege (lui Cosette Chichirău – n.r.) şi că, dacă ar fi fost aşa, ar fi existat şi înregistrări care să o dovedească.

Însă acele înregistrări nu există, iar explicaţia ştirii pe acest subiect este: “Eu sunt un om foarte vocal şi sunt vocal pentru că stăpânesc anumite subiecte şi le dezbat foarte bine şi merg cu ele până devin initiative legislative – pentru modelul acest, oamenii de acolo, de la USR, pentru că doamna e de la USR, se îmbulzesc să se “bată” cu Brăiloiu. Ulterior mi-au relatat colegi că era o doamnă care se plângea că ea n-a avut aşa şansă în viaţa parlamentară să îl înfrunte pe Brăiloiu, ca să îşi capete notorietate”.

În cadrul aceluiaşi interviu, Tit-Liviu Brăiloiu nu a ratat ocazia de a-l critic ape preşedintele României, despre care a comentat că foloseşte expresii naziste atunci când se referă la PSD; în concluzie, Brăiloiu nu îl consideră şi preşedintele lui.

„În fiecare intervenţie publică sau privată, spune (preşedintele Klaus Iohannis – n.r.): Fără PSD, România fără PSD. Păi, îi aduc aminte că PSD a avut 45% în 2016, deci nu poţi să ai o Românie fără români (…)”;

„E mai periculos să mai stai cu această pandemie galbenă, cu acest Guvern, încă 4 ani de zile, decât să ieşi la vot pe 6 decembrie şi să iei o decizie corectă. Şi vă spun pentru că aud tot felul de măsuri – să nu mai circulăm noaptea. De ce să nu mai circulăm noaptea? Care este problema circulaţiei noaptea? De ce se răspândeşte virusul noaptea? De obicei, activităţile sociale şi de zi cu zi se întâmplă până la ora 19.00, până la 21.00, 22.00. După ora 22.00 nu mai umblă nimeni pe străzi. Cine mai umblă noaptea sunt cei cu transportul rutier, cei care lucrează în ture, Poliţia care are grijă de noi – aceştia sunt cei care mai circulă noaptea. Cine mai umblă noaptea pe străzi? De ce să pui o asemenea restricţie? (…) Dar, întreb eu acum: de ce nu au venit cu măsuri de sprijinire a sectoarelor private, cum s-a întâmplat în Germania? Germania a investit în sectorul privat – are un plan de 800 de miliarde de euro, din care a investit deja 300  – ajutor pentru firmele care trebuie să supravieţuiască pandemiei (…)”;

„Am văzut nişte mesaje pe Facebook cum că noua administraţie locală – apropo, dragi constănţeni – doreşte să dubleze impozitul celei de a doua maşini”;

„Am făcut campanie electorală. Domnii de la PNL, de la pandemia galbenă, au spus: e scumpă apa. (…) Au venit domnii ăştia de la pandemia galbenă şi au spus că ei dau apa cu 1 leu. S-a făcut 1 noiembrie şi nu am văzut factura cu 1 leu la apă şi sunt foarte revoltat, pentru că vreau să plătesc 1 leu la apă, aşa cum au promis. De aia au câştigat alegerile, că au spus că vor pune apa cu 1 leu metrul cub (…)”.

Brăiloiu a mai vorbit şi despre „bătaia de joc” referitoare la atribuirea de tablete pentru elevi, dar şi despre alte subiecte, pe care vă invităm să le urmăriţi în materailul VIDEO!

Comandat de Partidul Social Democrat – Filiala Constanța

Executat de FOCUS PRESS

Mandatar Financiar – cod AEP 11200020

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.