Transgaz a cerut acordul de mediu pentru o conductă de gaze ce va trece prin mai multe UAT-uri din județul Constanța

0
929

Racordarea la rețeaua de gaze a devenit o prioritate pentru primarii din județul Constanța. Tot mai mulți locuitori vor să beneficieze de această utilitate, iar administrațiile locale înceară să atragă fonduri. Compania Transgaz a cerut acordul de mediu pentru o conductă de gaze ce va trece prin mai multe UAT-uri din județul Constanța.

Agenția pentru Protecţia Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra depunerii raportului privind impactul asupra mediului pentru proiectul „Conducta de transport gaze naturale Techirghiol – Ovidiu”, amplasat în județul Constanta, municipiul Constanta, oras Ovidiu, oras Techirghiol, comuna Topraisar, comuna Valu lui Traian și comuna Cumpana.

Tipul deciziei posibile luate de Agenția pentru Protectia Mediului Constanța poate fi emiterea acordului de mediu sau respingerea solicitării de emitere a acordului de mediu. Raportul privind impactul asupra mediului poate fi consultat la următoarea adresă de internet http://apmct.anpm.ro. Dată fiind starea de alertă declarată la nivel național, dezbaterea publică a raportului privind impactul asupra mediului se va susține on-line. În acest sens, publicul interesat poate transmite în scris comentarii, opinii, observaţii privind documentul menţionat la adresa: office@apmct.anpm.ro, până la data de 08.12.2020.

Mihaela GIUGLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.