Spitalul din Hârșova începe imunizarea medicilor. Managerul Bogdan Zidaru: “Eu nu mă vaccinez. Vom vaccina 55 de persoane. Spitalul are 140 de angajați”

0
1913
Spitalul Orășenesc Hârșova. FOTO cu rol ilustrativ

Spitalul Orășenesc Hârșova este pregătit să înceapă vaccinarea cadrelor medicale. A fost amenajat un centru de vaccinare, iar începând de joi, 7 ianuarie, vor fi imunizați primii angajați. Managerul unității sanitare, Andrei Bogdan Zidaru, susține că doar 55 de persoane doresc să se vaccineze din cei 140 de angajați.

Am primit o adresă de la Direcția de Sănătate Publică (DSP) acum ceva timp. Inițial se știa că ne vom vaccina la Spitalul Militar, iar zilele trecute am aflat că va exista un Centru de vaccinare și la Spitalul din Hârșova. Vom vaccina joi și vineri 55 de persoane. Spitalul are 140 de angajați. O mare parte din colegii mei nu au dorit să se vaccineze. Nu cred că le este teamă. Probabil că așteaptă să se vaccineze în următoarea etapă. Suntem pregătiți pentru vaccinarea personalului. Au fost și cei de la DSP, STS și celelalte organe competente la noi. Avem un flux clar stabilit. Suntem pregătiți. Noi eram pregătiți din 28 decembrie să începem vaccinarea”, a declarat, pentru Focus Press, Andrei Bogdan Zidaru, managerul Spitalului Orășenesc Hârșova.

Întrebat dacă se va vaccina, managerul ne-a mărturisit că nu va face acest pas, pentru că în urma unui vaccin antigripal a avut anumite reacții: “Nu doresc să trec prin ce am trecut atunci”.

A.V.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.