Spitalul din Năvodari deține toate avizele de funcționare: de săptămâna viitoare poate primi pacienții în baza contractului de decontare cu Casa de Asigurări de Sănătate

0
1526
Dr. Cătălin Grasa, prezent la Centrul Multifuncțional din Năvodari


Centrul de Sănătate Multifuncțional Năvodari a fost inaugurat miercuri, 9 septembrie a.c., iar de săptămâna viitoare poate primi pacienții în baza contractului de decontare cu Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Constanța.

Publicată de Focuspress pe Miercuri, 9 septembrie 2020


Pentru a spulbera zvonurile privind autorizarea unității medicale de la Năvodari, vă prezentăm avizele de funcționare care dovedesc că acest spital îndeplinește toate condițiile legale și normele sanitare în vigoare.


Este trist că există oameni politici care cred că mințind și manipulând, chiar și atunci când vine vorba de sănătatea semenilor, pot câștiga ceva cu adevărat“, susțin reprezentanții administrației locale.

Noua unitate medicală a fost înființată în urma eforturilor comune ale Consiliului Județean Constanța, Primăriei Năvodari și Spitalului Clinic Județean de Urgență “Sf. Apostol Andrei” Constanța și  face parte acum din structura spitalului.

Centrul Multifuncțional de Sănătate este situat pe Strada Sănătății nr. 1 din Năvodari și se întinde pe o suprafață de 796 mp, desfășurați pe 2 nivele.  Acesta dispune de Unitate Primiri Urgențe (punct lucru extern al UPU Constanța),  Ambulatoriu de Specialitate (chirurgie, cardiologie, neurologie, boli interne, ORL, Dermato venerice, pediatrie), Laborator de analize cu punct de recoltă probe biologice și compartiment spitalizare de zi (12 paturi).

De asemenea, pacienții care au nevoie de investigații suplimentare, acestea vor fi efectuate în cadrul internărilor cu foi de zi. Serviciile medicale sunt gratuite pentru toți pacienții asigurați, cu condiția ca aceștia să poată face dovada asigurării (card de sănătate și bilet de trimitere).

Alexandra VASILE

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.