Spitalul Militar Constanța își renovează total sălile de operații și saloanele ATI din Pavilionul A în doar 15 zile, din cauza COVID-19

0
341

Ministerul Apărării, prin U.M. 02175 Constanța, a demarat o procedură simplificată on-line pentru renovarea totală a tuturor sălilor de operații și saloanelor ATI din Pavilionul A al Spitalului Militar Constanța. Valoarea totală estimată a lucrărilor este de peste un milion de lei.

Spitalul Militar de Urgență „Dr. Alexandru Gafencu“ din Constanţa caută firmă care să modernizeze sălile de operații și saloanele ATI din Pavilionul A – etajul I al unității medicale. Lucrările includ reabilitarea totală a acestora, la standarde moderne, inclusiv înlocuirea rețelelor electrice și a instalațiilor sanitare și termice, iar autoritatea contractantă dorește ca totul să fie finalizat în doar 15 zile lucrătoare. Cel mai probabil din cauza pandemiei de COVID-19, ce nu îi permite să nu aibă la dispoziție aceste săli și saloane prea mult timp.

Firma aleasă în urma licitației va demonta ușile și ferestrele din lemn, va demola pereții despărțitori existenți, zidurile din cărămidă, va desface căptușelile din scânduri la tavane, pardoselile, și le va înlocui pe toate cu materiale de calitate, conform standardelor actuale aferente activității medicale. În plus, trebuie înlocuite rețelele electrice electrice și instalațiile sanitare și termice. Perioada de garanție a lucrărilor trebuie să fie de trei ani de la data recepției acestora.

Valoarea totală estimată a contractului de reparații curente este de 1.190.158,9 lei, fără T.V.A., acesta urmând a fi atribuit în baza criteriului prețul cel mai scăzut.

Garanția de participare este de 11.871 de lei, iar ofertele pot fi depuse de firmele interesate până la 17.11.2020, ora 15.00.

Dacă în urma procesului de evaluare a ofertelor, doi sau mai mulţi ofertanţi sunt clasaţi pe primul loc, având acelaşi preț total, atunci Spitalul Militar Constanța va solicita numai acestora depunerea de noi propuneri financiare, în sistemul electronic de achiziții publice SICAP. Ofertanţii în cauză nu au decât dreptul de a îmbunătăţi Propunerea financiară depusă anterior, urmând ca oferta declarată câştigătoare să fie cea al cărei nou preţ, reofertat, este cel mai scăzut. Aceasta operatiune de a solicita o nouă ofertă se va repeta de trei ori. Dacă și după a treia reofertare prețurile vor fi tot egale, departajarea se va face în funcție de cel mai mic termen prevăzut pentru execuție.

Valentin ISPAS 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.