Stelian Ion a scos cuţitele pe masă: “Dovada cea mai clară că primarul Decebal Făgădău a încălcat legea este colecţia de PUZ-uri şi alte hotărâri de consiliu care au fost anulate în instanţă”

0
741

Deputatul USR Stelian Ion a afirmat, în cadrul unui interviu acordat Focus Press, că primarul Decebal Făgădău a încălcat legea. „Dacă faci lucrurile ca la carte, PUZ-urile nu sunt anulate. Dovada cea mai clară că primarul Decebal Făgădău a încălcat legea este colecţia de PUZ-uri, şi nu doar PUZ-uri, ci şi alte hotărâri de consiliu care au fost anulate în instanţă. Ori nu are voinţa ca să facă lucrurile ca la carte, ori nu are priceperea să facă lucruri ca la carte. E poate la fel de grav. S-a înconjurat cu o serie de oameni, o armată de oameni care nu prea are legătură cu administraţia publică. Să îmi fie scuzat, viceprimarul Dumitru Babu n-are nici o treabă cu administraţia publică”, a afirmat Stelian Ion.

În cadrul aceluiaşi interviu el s-a referit şi la posibilitatea ca dreapta să aibă un candidat comun, la spaţii verzi, dar nu numai – declaraţiile le puteţi urmări, în cazul în care nu aţi urmărit deja interviul, în materialul VIDEO.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.