Stelică Paris a primit undă verde pentru modificarea imobilului de 8 etaje de pe bulevardul Mamaia

0
2410

Afaceristul Stelică Paris mai bifează o investiție în domeniul imobiliar în municipiul Constanța. Pe bulevardul Mamaia, la numărul 479, în zona Dolce Vita, construiește un imobil de opt etaje, însă dorește schimbarea destinației tuturor spațiilor de la etajul 1.

Primăria municipiului Constanța a emis, în cursul zilei de vineri, 8 octombrie a.c., Autorizația de Construire cu numărul 817 ce vizează „Modificare de proiect autorizat cu AC numărul 1267/05.10.2018, construire imobil P+5-8Etaje cu funcțiunea de vilă turistică, prin schimbarea destinației a tuturor spațiilor de la etajul 1 în spații de cazare, vilă turistică și recompartimentare interioară.” Beneficiarul investiției Gazzo Premium SRL, iar amplasamentul este situată pe bulevardul Mamaia, la numărul 479, în zona Dolce Vita, municipiul Constanța.

Stelică Paris mai are în derulare proiecte în domeniul imobiliar în stațiunea Mamaia și prin alte societăți la care este acționar. Prin firma Gas Port Oil SRL, la începutul lunii septembrie a anului curent a depus documentația la instituția abilitată de mediu pentru edificarea unui imobil de patru etaje. Astfel, referitor la această investiție, Agenția pentru protecția Mediului (APM) Constanța anunță publicul interesat asupra deciziei etapei de încadrare, proiectul primind aviz favorabil în cadrul comisiei de specialitate. Instituția abilitată de Mediu a decis că nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului. Obiectivul de investiții se referă la „desființare imobil C1 și construire imobil P+4 Etaje cu funcțiunea de apart-hotel, propus a fi amplasat în zona Hotelului Select, Discoteca Noroc din stațiunea Mamaia.

Societatea Gazzo Premiun SRL a luat naștere la data de 4 noiembrie 1193, având sediul pe strada ST. Mihăileanu, numărul 45 din municipiul Constanța. Administratorii societății sunt Paris Stelică și Grosu Costică, iar unic asociat este Paris Stelică. Cifra de afaceri înregistrată în anul 2020 este de 22.826.485 de lei, profitul net de 1.648.073 de lei și datorii de 15.356.753 de lei.

Loredana MIHAI

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.