SuperLiga CEC Bank ediția 2019-2020 se reia după 10 luni!

0
168

SuperLiga CEC Bank, principala competiție internă din rugbyul românesc, revine pe teren după aproape 10 luni.

Astfel, în acest weekend se vor disputa meciurile de baraj pentru calificarea în semifinale. Patru echipe visează la intrarea în careul de ași: ACS Tomitanii Constanța, SCM Timișoara, CS Dinamo și Universitatea Cluj.

CSA Steaua și CSM Știința Baia Mare sunt calificate direct în urma locului ocupat în clasament.

Pentru un loc între cele mai bune patru echipe din țară Tomitanii Constanța va înfrunta SCM Timișoara, în timp ce CS Dinamo se va duela cu Universitatea Cluj.

Constănțenii joacă sâmbătă de la ora 15.30 și speră să producă marea surpriză, Timișoara fiind echipa favorită conform calculelor hârtiei.

“Am așteptat cu nerăbdare să revenim pe teren. Suntem o echipă mai puternică decât eram în momentul în care a fost înghețat campionatul. Sperăm să facem o surpriză plăcută.” a declarat Cristian Cojocaru, președintele clubului de la malul mării.

Cea de-a doua semifinală, dintre Dinamo și U Cluj, este programată duminică tot de la ora 15.30.

Ambele partide vor avea loc pe Stadionul Noua din Brașov și se vor desfășura respectând toate normele în vigoare cuprinse în ordinul comun MTS – MS și pe baza unui Protocol privind disputarea partidelor din SuperLiga CEC Bank ediția 2019-2020, aprobat în Colegiul Director din data de 21.08.2020.

Tudorel ENE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.