Surse: Femeia decedată în accidentul de pe varianta Ovidiu avea permis de conducere de două săptămâni

0
18420

În urma producerii tragicului accident de marți seară, de pe varianta Ovidiu, se pare că nu unul, ci doi copii au rămas fără mamă, în timp ce al treilea și-a pierdut viața în teribilul accident care a întristat o întreagă comunitate.

S-a întâmplat marți seară, în jurul orei 20:20, când impactul dintre un autoturism Matiz și un Volkswagen Passat a făcut ca două vieți să fie curmate pe loc. O femeie de 35 de ani, care călătorea dinspre Constanța spre Ovidiu împreună cu cei doi copii, a murit în ciuda  eforturilor cadrelor medicale, care au depus eforturi supraomenești pentru a o salva. Alături de ea a decedat și mezinul familiei, de numai 12 ani, în timp ce al doilea copil aflat în mașină a scăpat cu viață, dar cu membrele inferioare rupte și cu alte contuzii.

Numai că, în urma tragediei, au apărut și unele informații. Potrivit unor surse care și-au păstrat anonimatul, dar care susțin că se cunosc cu familia respectivă, se pare că femeia, care avea domiciliul în localitatea Mireasa, comuna Târgușor, obținuse permisul de conducere de puțin timp, de circa două săptămâni. Aceleași surse ne-au informat că, în seara tragicului accident, se întorcea de la fiul cel mare, fratele celor doi copii aflați în mașină și care tocmai își sărbătorise ziua de naștere, întrucât împlinise 17 ani. După ce au petrecut împreună la Constanța, unde fiul cel mare locuiește, fiind elev, femeia i-a luat pe cei mici în mașină și au pornit spre casă, pe varianta Ovidiu, o arteră unde, din câte se știe, se circulă cu viteză mare și nu este nici luminată în afara localităților. Peste toate acestea, și lipsa experienței la volan și-a spus cuvântul, deși nu se știe clar cine este vinovatul.

În momentul de față, polițiștii încă pun cap la cap toate indiciile pentru a stabili cu exactitate cine a fost de vină pentru pducerea accidentului: șoferița începătoare sau șoferul Passatului, care a scăpat cu viață, dar care va ține minte această zi multă vreme. În funcție de rezultatul anchetei vom reveni și noi cu o continuare a celor întâmplate.

Daniel ALBU

Citeşte şi:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.