Terasa „La Babanu” din Saturn se modifică. Patronul construieşte şi spaţii de cazare

0
1156

Patronul terasei „La Babanu” din stațiunea Saturn face noi investiții. Acesta dorește să desfințeze mai multe construcții pentru a ridica două imobile care vor funcțiuna ca și unități de cazare. La sfârșitul lunii iulie, societatea Disco-Dunărea SRL a cerut acordul de mediu pentru acest proiect, iar acum au primit undă verde.

Agenția pentru Protecția Mediului Constanța a decis ca urmare consultărilor că proiectul proiectul: „Desființare spații comerciale existente și construire corp c1-spații de cazare P+2E și corp c2-spațiu de cazare pentru personal cu spațiu comercial P+1E, cu respectarea prevederilor urbanistice menționate în cuprinsul certificatului de urbanism”, amplasat în județul Constanța, municipiul Mangalia, localitatea Saturn, str. Greenport, nr. 21, nu se supune evaluării impactului asupra mediului.

Prin proiect se propune desființarea spațiilor construcțiilor C2, C3, C4, C5 și construirea a 2 imobile cu destinația de spații de cazare cu regim sezonier și spațiu comercial. Unul dintre imobile (C1) va avea regim de înălțime P+2E și va avea 21 camere de cazare, bucătarii și locuri de luat masa. Al doilea imobil (C2) va avea regim de înălțime P+1E și va avea un spațiu comercial-magazin, 6 camere pentru cazare personal angajat, bucătărie și loc de luat masa. Construcțiile C2, C3, C4, C5-spații comerciale din aluminiu, PVC și sticlă sunt în suprafață de 397 mp.

Mihaela GIUGLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.