Terzi, executat silit: Fiscul scoate la licitaţie Dolce Vita

1
16066
foto: Facebook

O serie de „vedete” locale sunt executate de Fisc pentru neplata dărilor la stat sau pentru datorii către terţi. Printre ele se numără şi Daniel Rafte, cel care se plimba prin oraş cu un bolid de lux furat, dar şi patronul de la Dolce Vita, Stelian Terzi.

Stelian Terzi a avut ieri o ieşire nervoasă la adresa anumitor clienţi, despre care a comentat pe o reţea de socializare că, dacă nu le convine să vadă pe cineva fără mască în local, să nu mai calce acolo. A revenit uterior şi a şters postarea, mai cu seamă că ea conţinea cuvinte licenţioase. Imediat, în rândul cunoştinţelor acestuia a avut loc o adevărată dezbatere – ce se întâmplă cu Terzi, de ce o astfel de ieşire? Răspuns: afaceristul este stresat din pricina ANAF, care i-a scos din nou „la mezat” Dolce Vita. Clădirea situată pe bulevardul Mamaia nr.271 va fi scoasă la licitaţie în data de 24 februarie, ora 13.30. Licitaţia se desfăşoară în sediul ANAF din bulevardul Tomis nr. 312A, sala de şedinţe, etaj 5.

Clădirea mai sus amintită aparţine debitorului Ten’s Group SRL şi reprezintă spaţiu comercial P+E, în suprafaţă de 635 mp, şi teren în suprafaţă de 686,62 mp. Preţ de evaluare – pornire licitaţie: 3.454.432 lei (exclusiv TVA). Doritorii trebuie să ştie că există şi următorii creditori care au dus la această executare: Ideal Standard SRL, Administraţia Finanţelor Publice Constanţa, VAST Impex SRL şi SPIT Constanţa. Cu alte cuvinte, către toţi aceştia, societatea care deţine Dolce Vita înregistrează datorii.

A.C.

1 COMENTARIU

  1. Politistul IVAN de la politia rutiera CTA,atentie un inrait al amenzilor.Din cauza inexistentei locurilor de parcare,Inel-Eliberari subsemnatul pensionar,bolnav mergand la farmacie cu reteta am fost amendat,din motivul ca masina nu e parcata regulamentar. Drept raspuns ca nu pot parca departe de farmacie,ma sfatuieste sa ma deplasez cu RATC-ul.Ne-a politistule noi posesorii de auto de ce mai platim atunci taxa auto la serviciul taxe primarie ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.