Traficanți pentru droguri de mare risc, plasați în arest la domiciliu. Unul dintre ei a cerut să-și poată vizita tatăl internat la spital

0
1182
Captură de droguri. FOTO DIICOT

Un individ aflat în arest la domiciliu, cercetat pentru trafic de droguri, a solicitat instanței să i se permită deplasarea la o unitate spitalicească pentru a-și vizita tatăl internat. Bărbatul și încă doi indivizi se află în arest la domiciliu după ce, inițial, s-au aflat în arest la IPJ Constanța și la Poarta Albă.

Este vorba despre dosarul penal în care R. O. Mircea, C. M. Diță și O. I. Tudorică sunt cercetați în stare de arest pentru trafic de droguri de risc și de mare risc, în urma unor acțiuni ale polițiștilor.

În prima zi a lunii iulie a anului trecut, polițiștii de la Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T Constanța, au surprins în flagrant indivizi cu vârste cuprinse între 29 și 31 de ani, având asupra lor 40 de comprimate de MDMA, cocaină și 2 grame de cannabis. Ulterior flagrantului,polițiștii au desfășurat mai multe percheziții domiciliare, în București, de unde au ridicat 37 de comprimate de MDMA și amfetamină, aproximativ 698 de grame de cannabis, 66 de semințe de cannabis, 18 grame de rezină de cannabis, 15 grame de MDMA, 2 cântare electronice și 3 grindere.

Cei trei indivizi au fost, inițial, arestați preventiv, după care au fost plasați la domiciliu, această măsură a fost menținută până în prezent. Luni, 15 martie, Instanța a decis că se impune menținerea măsurii arestului la domiciliu.

Se pare că unul dintre ei,  O. I. Tudorică a solicitat instanței să i se permită deplasarea la p unitate spitalicească, pentru a-și vizita tatăl internat, iar instanța i-a aprobat cererea

Încuviințează cererea formulată de inculpatul O. I. Tudorică privind părăsirea domiciliului pentru a-l vizita pe numitul I. I. T. (….) la unitatea spitalicească unde acesta este internat, Spitalul Clinic de Urgență Chirurgie Plastică, Reparatorie și Arsuri, o singură dată, în perioada 15.03.2021-28.03.2021. Respinge ca prematură cererea formulată de inculpatul O. I. Tudorică, privind încuviințarea părăsirii imobilului pentru a participa la slujba de înmormântare a tatălui său, numitul I. I. Tudorică”, se arată în minuta instanței.

Daniel ALBU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.