Unul dintre profesorii condamnați pentru șpaga de la Academia Navală Mircea cel Bătrân a cerut revizuirea cauzei

1
3615
Sursa foto: Facebook

Unul dintre profesorii Academiei Navale Mircea cel Bătrân, condamnați pentru luare de mită, a cerut revizuirea cauzei. Dosarul a fost înregistrat la Tribunalul Constanța.

În luna aprilie a anului trecut, Curtea de Apel Constanța s-a pronunțat definitiv în dosarul celor două cadre universitare de la Academia Navală Mircea cel Bătrân, dar și a celor doi studenți implicați în infracțiuni de corupție. În fapt, în această cauză penală s-a reținut că doi profesori au primit bani de la mai mulţi studenţi pentru a le acorda note de promovare la examenele restante, la data de 22 martie 2017. Aceștia au fost trimişi în judecată de DNA și cercetați sub control judiciar, împreună cu cei doi studenți implicați.

În ceea ce-I privește pe cei doi profesori, în urmă cu un an, instanța l-a condamnat pe Iulian Antonescu, unul dintre profesori, la 2 ani și 11 luni de închisoare cu suspendare, iar pe Cameia Ciobanu la o pedeapsă de 3 ani de închisoare, tot cu suspendare, având un termen de supraveghere de 4 ani, pentru săvârșirea infracțiunii de luare de mită, în formă continuată.

Revenind în prezent, Camelia Ciobanu a cerut revizuirea cauzei în ceea ce o privește, pe rolul Tribunalului Constanța fiind înregistrat, pe 12 martie, dosarul 2001/118/2021, având ca obiect ”revizuire”. Instanța a stabilit primul termen termen de judecată pe data de 6 aprilie, la un an de la condamnare.

Daniel ALBU

1 COMENTARIU

  1. Au fost prinsi numai doi profesori…. jalnic!!!! Vreti lista cu toti spagarii? Spun asa din auzite… samuel (zis Sami 50), Chitac a plecat de acolo nu mai ia….Dogaru de matematici, Coltescu de matematici, Silvestru de desen… si multi altii!!! Mai era si un fost militar care cerea pe fata bani la examen! Sefu de catedra la mecanica ….jumatate din profesorii de la academia civila iau!!! Asta care face recurs era ce mai nesimtita…. lua 200e😂

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.