Unul din blocurile resortului Alezzi Beach va avea piscină și terasă pe acoperiș

0
1775

Resortul Alezzi Beach, situat în Mamaia Nord a atras clienţi din toată ţara, nu doar din Constanţa, deşi preţurile pentru apartamentele de aici sunt destul de ridicate. Cei care au avut posibilitatea au achiziționat un apartament pentru a-l închiria pe timpul verii. Și pentru ca totul să fie pe placul clienților, patronii resortului au decis să supraetajeze unul din imobile și să facă o piscină cu terasă la ultimul nivel.

În acest sens, societatea a depus documentațiile necesare pentru emiterea acordului de mediu pentru proiectul „Recompartimentare interioară, modificare fațade, modificări piscine, propunere piscină la nivel terasă, supraetajare cu un nivel în limita a 20% din suprafața desfășurată a imobilului existent cu funcțiunea de locuințe de vacanță conform legii 50/1991 și etaj tehnic, rezultând un regim de înălțime final D+P+8E cu spații tehnice” ce va a fi amplasat în  zona Mamaia Nord, strada Promenada Navodari. Informaţiile privind proiectul memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul APM Constanța pe strada Unirii nr. 23 şi la sediu titularului în orasul Năvodari, strada Prelungirea D13, nr. 6A, et. P, în zilele de luni-vineri, între orele 9,00 – 13,00.

Alezzi Beach Resort SRL are asociaţi persoane fizice pe următorii: Zelcă Enache-Claudiu, cu 10% din capitalul social, Zelcă Adrian, cu 10% din capitalul social, Zelca Cristian, cu 10% din capitalul social, Perifan Anca-Raluca, cu 70% din capitalul social.

Mihaela GIUGLEA

Cirește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.